resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Sivasspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 1662
    galatasaray futbol takımında 2017-2018 yılındaki en beğendiğim futbolcu. önceki entrylerimden ne kadar sevdiğimi de görebilirsiniz.

    şimdi söyleyeceklerim rodrigues üzerinden tüm futbolcuları kapsayan genel bir yorum. futbolcuların iyi performans gösterdiğinde hemen zam talep etmesini ahlaklı bulmuyorum. kötü oynadığında indirime giden futbolcu görmedim. teklif edilse bile ''sözleşmemiz var hakkımız olanı alırız'' moduna giriyorlar. bu yüzden iyi oynadıklarında zam istemeleri ve hemen kapmaları çok saçma geliyor. kendisinin yıllık 1,35 milyon euro üzerinden üç yıllık daha sözleşmesi var. bence bir yıllık sözleşmesi kalmayan hiç bir futbolcunun sözleşmesi böyle taleplerle yenilenmemeli. kulüp olarak böyle saçma sapan menejer oyunlarına çok yenik düşüyoruz.

    mustafa cengiz abdürrahim albayrak fatih terim üçlüsüne güveniyorum. bu tarz taleplerle gelen futbolculara karşı her türlü yaptırıma razıyım.

    http://www.hurriyet.com.tr/...saraya-rest-40851976

    --- alıntı ---

    galatasaray'da sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla adından söz ettiren garry rodrigues zam istiyor. maç başı ve bonuslarla birlikte 4 milyon euro alan ve younes belhanda ile sofiane feghouli’nin yarısı kadar kazanamayan başarılı futbolcu, takımda kalmak için yeni sözleşme şartı koydu.

    galatasaray'da ligde 9 gol-10 asistle şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve her fırsatta sarı-kırmızılı takımda kalmak istediğini söyleyen garry rodrigues, yönetimden yeni sözleşme bekliyor... şampiyonluk sonrası verdiği özel röportajda, "burada mutluyum ve kalmak istiyorum. elbette hem benim hem de kulüp için iyi bir takımdan ciddi bir teklif gelirse oturur konuşuruz ve neler olacağına bakarız' demişti.

    2 milyon 500 bin euro garanti ücret istiyor
    garanti ücreti 1 milyon 350 bin euro olan ve maç başı ve bonuslarla birlikte 4 milyon euro alan belhanda ve feghouli'nin yarısı kadar kazanamayan rodrigues takımda kalması halinde yönetimden zamlı yeni sözleşme talep ediyor. garanti ücretinin 2.5 milyon euro seviyesine yükseltilmesini bekleyen yeşil burun adaları asıllı oyuncu, bu isteği karşılık bulmazsa ingiltere'den gelen cazip teklifleri değerlendirmeye alacak.

    ingiltere premier lig ekipleri masaya oturmaya hazir
    newcastle ve everton gibi premier lig kulüpleri galatasaray'la masaya oturmaya hazır. tekrar başkan seçilen mustafa cengiz, bodrum'dan dönecek fatih terim'le yapacağı görüşmede rodrigues meselesini karara bağlayacak. 27 yaşındaki yıldız oyuncu ya 20 milyon euro'ya yakın bir teklife satılacak ya da şampiyonlar ligi'nde değerini katlaması için sözleşmesine zammı kapacak. (sabah)

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın