resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 88
    (bkz: muğdat çelik/@fransiz)

    5 yıl önce biz bu adamı daha ilk izleyişimizde köşemizde yazdık, adından çok söz ettirir dedik değerli sözlük yazarları. kendisi sağolsun bizi yanıltmadı ve tırnaklarıyla kazıyarak buralara kadar geldi.

    futbolda istisnalar her zaman vardır. bir oyuncu 24'üne gelmeden patladı-patladı, partlamadı artık bundan bir şey olmaz diye bir kaide yok, bazı oyuncuların vitrine çıkışı geç olabilir. türkiye ve dünya futbolunda ilhan mansız, burak yılmaz, jamie vardy, rickie lambert hatta eskilerden efsane topçu serginho ve bugünlerde hiçbirimizin 20 milyon eurodan aşağı satmadığı garry rodrigues gibi bir çırpıda aklıma gelen birçok örnek var. yaşına bu kadar fazla ön yargılı olmamak lazım. henüz daha 28'inde, 33 değil. anlıyorum yasin öztekin'den diliniz yandı, muğdat'ı üfleyerek yemeyi düşünüyorsunuz ama muğdat'ın çıkışı 5 yıldır devam ediyor ve burada da devam edebilir. öğrenmenin ve gelişmenin yaşı yok.

    uzun bir zamandır söylüyorum; süper lig'in kalitesi özellikle yabancı sınırlamasının kalkması sonrası hatırı sayılır bir artış gösterdi. bu rekabetin içinde ayakta kalan yerliler de göze çarpıyor. muğdat da bunlardan biri. birçok kişi şampiyonlar ligi vurgusu yapmış ama bu takım türkiye kupası da oynayacak, ligde farklı öne geçtiği maçlarda basıp gidecek hızlı topçulara da ihtiyaç duyacak. kaldı ki ligde biraz hızlı oyuncuların büyük bir çoğunluğunun ciddi işler yaptığını göz önünde bulundurup yasin öztekin'le sözleşme yenilenmez, muğdat ya da serdar gürler ikilisinden biriyle bi' kumar oynanırsa bence makul olur.

    fr diyorsa doğrudur beyler. fr. fransiz bu arada. *

    son olarak biraz olumsuz yönlerinden de bahsetmek gerekirse; bana göre tekniği yüksek değil ve bazen basit tercih hataları yapıyor. bruma ve rodrigues'de de var bundan ama bu konuda teknik heyete güveniyorum. gelişmeyecek şeyler değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın