• 18
    ne pahasına olursa olsun alacağım kombine kartıdır.

    2017-2018 sezonunda dursun özbek ve tudor'a güvenemediğim için sezon başında kombine almayı tercih etmedir. östersunds maçından sonra haklı olduğumu düşündüm fakat ligdeki ilk 2 maç* bu fikrimi tamamen değiştirdi ve takıma sahip çıkmamız gerektiğini düşündüm. öğrenci halimle bana en uygun yer kale arkası üst tribün idi. kuzey kale arkası üstten sanırım 600 lira gibi bir fiyatla kombineyi aldım. allah'a şükürler olsun hiç de pişman ettirmedi takım. evimizde mükemmel zaferler izlettirdi bize.

    2018-2019 sezonu için de fiyat ne olursa olsun alacağım. zaten 600 lira olan bir yeri max. 750 lira gibi bir fiyata çıkarabilirler. bu fiyat bile çok makul olur. tek merak ettiğim konu kendi tribünümüzden hariç bir yerden yenileme döneminde kombine alınıp alınamadığı. eğer alınabilirse kale arkası alttan yenilemeyi düşünüyorum.

    şimdi gelelim içeride izleyeceğimiz muhtemel resmi maç sayısına;

    süper lig: 17 maç
    şampiyonlar ligi: en az 3 maç
    türkiye kupası: min. 3 maç olur düşünüyorum.

    şampiyonlar ligi ve türkiye kupası turlarında ilerlemeye göre içeride oynayacağımız maç sayısı 25'i bulur gibi. fiyat olarak en ucuz kombine 750 lira olacağını düşünürsek;
    750/25=30 lira gibi bir fiyat çıkar.

    düşünsenize şampiyonlar ligi grubunda real madrid ile eşleşiyorsunuz ve 30 liraya bu maçı izliyorsunuz. mükemmel bir şey değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın