• 14
    bir an önce satışa çıkması gerektiğini düşünüyorum.
    çok fazla artı var, fatih terim, şampiyonluk, mustafa cengiz, şampiyonlar ligi,taraftarın 2017-2018 sezonundaki full desteği.
    görünen o ki, uefa'dan avrupa'dan men cezası almayacağız fakat olası bir sattığın kadar al, transfer yasağı, maaş bütçe kısıtı vb. ceza gelirse, belki de küçük bir kesim(sanmıyorum ama, yönetimin yerinde olsam bu ihtimali değerlendirirdim) kombine/loca almaktan vazgeçebilir. bunları kaybetmemek adına bugünlerde satışa çıkması gerekiyor.
    satışa çıktığında, zaten önce yenileme, sonra yer değiştirme, sonra genel satış yolu izleneceği için, hepsine de 5'er gün ara koysak, 3 haftalık bir süre olacak.
    ay başı da geliyor, mayıs maaşlarının yatmasıyla da insanların eline sıcak para geçecek, bu da değerlendirilebilir.
    transfer döneminde de kulübe sıcak para ihtiyacı olduğunu da biliyoruz. belki de buradan gelecek sıcak parayla, dünya kupası'nda yıldızı daha parlamamış olan ve hedefimizde olan oyuncuları alabiliriz(trezeguet ?).
    ne olursa olsun, arkadaşlarımla birlikte elimizdeki 5 kombineyi yenileyeceğiz, ayrıca şirketimi de ikna ettim. 1 veya 2. kategoriden de 4 bilet alacağız.
    bir de merak ettiğim konu, geçen sene kombine sahipleri 4 arkadaşına ucuz fiyattan referans olup kombine alabiliyordu, acaba bu sene de uygulanacak mı ? bekleyip göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın