• 11627
    şu anda bile 1117 kişi sözlükle online durumdayken fazla bilen yok demenin saçma olduğu sözlük. sözlük rekoruna bakıldığında aynı anda 5500 kişinin girdiği gün var. bu sayılar azınsanamayacak sayılar. ben sözlüğün yazarları ve takipçileri arasında kongre üyelerinin de olduğunu düşünüyorum.
    bu azımsanamayacak takip sayısına hiç tanıtım yapmadan ulaştı bu sözlük. ben bile bir gün acaba galatasaray'lıların olduğu bir sözlük var mı diye internette aramasaydım hiç bir zaman haberim olmayacaktı buradan. bana göre küçük kalması ve kademeli bir şekilde büyümesi daha iyi. görüyoruz ekşisözlük 4 senede nereden nereye geldi, ne kadar berbat durumda.
    gönül ister ki sözlük biraz daha popüler olsun, ama bu haliyle de yeterince büyük bir yer, olduğundan küçük görmeye gerek yok. zaten bir tanıtım işine girilse çok kısa sürede sözlüğün takipçisi kat kat artar ama herhangi bir kar amacı taşımadığından buna gerek yok. kitlenin böyle yavaş yavaş artması en güzeli. umarım ileride başkan adaylarının gelip yazarların sorularını yanıtladığı bir platform olana kadar kademeli bir şekilde büyür sözlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın