• 11625
    bence yazarların bir kısmı galatasaray sözlük'le ilgili az takip ediliyor gibi ciddi yanılgıya sahip.

    galatasaray sözlük aktif olarak galatasaray'ı takip eden hemen hemen her taraftarın bildiği bir platform. kulüp tarafından da ciddi şekilde takip edildiğini biliyoruz. bunla beraber camia içinden ve dışından önemli yazarlara sahip.

    dünyanın en güvenilir istatistik sitesi alexa verilerine göre galatasaray sözlük türkiye'de en çok ziyaret edilen 3. sözlük konumumda. hem de sadece galatasarayla ile ilgili olmasına rağmen. ilk iki sırada ise ülkenin en bilinen ve en eski sözlükleri ekşi ve uludağ sözlük mevcut. galatasaray sözlük sınırlı içeriğiyle bunların arkasında yer alıyorsa ciddi şekilde takip ediliyor demektir.

    https://www.alexa.com/...C4%B1l%C4%B1mc%C4%B1

    ayrıca aşağıdaki linklerden de görülebileceği üzere galatasaray sözlük, galatasaray resmi web sitesi galatasaray.org'u ziyaretçi sayısı bakımından nerdeyse ikiye katlamış durumda.

    https://www.alexa.com/siteinfo/rerererarara.net
    https://www.alexa.com/siteinfo/galatasaray.org

    bu verileri daha önce de paylaşmıştım.

    yani sözlük zaten takip edilmiyor gibi bir algıya kapılmayın. galatasaray sözlük ciddi şekilde takip ediliyor. bu yüzden yazıklarımıza biraz daha özen göstermemiz gerekiyor. elbette transferler ciddi ekipler tarafından gerçekleştirilir, transfer konusunda sosyal medyada yazılanları bu ekipler çok fazla dikkate almazlar, zaten almamaları da gerekiyor. fakat yine de bu bir veri sunabilir. burası bir taraftar oluşumu, insanlar kendi düşüncelerini dile getirip bir etkileşim içerisine girebilmeliler. burada yüzlerce yazar var, bazı konularda herkesin görüşünün farklı olmasından daha doğal bir durum yok.

    diyorum ya önemli olan üslup. fikirleri dile getirme şekli bazen fikirlerin önüne geçebiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın