resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 285
    kötü bir futbolcu kesinlikle değildir, ancak galatasaray 11’i için, daha doğrusu şampiyonlar ligine mücadele edecek galatasaray için ideal bir futbolcu mudur? bu nokta tartışmaya açık.

    eğer -misal- troyes, ajaccio dan 500-1 m euro bonservis 750k euro ile transfer etmiş olsa idik bunu bir transfer başarısı sayar ayakta alkışlardım; ancak gerek alanya’nın 2018-19 sezonunda kümede kalmak için kendisinin satışından gelecek parayı kullanacak olması, gerek ise kendisinin ligimizde hype’ı olan bir oyuncu olması nedeniyle 7-8 m euro bonservis ve 2 m euro maaş gibi bir bütçe gerekeceğini, serbest piyasa ekonomisinde de bu paralara daha iyisinin alınabileceğini düşünüyorum.

    ha olur yönetim eren, tolga, ahmet gibi bir paket ile gider, misal veriyorum bu üçünün 1 senelik maaşını öder bonservis ödemeyiz o zaman makul transfer olur. ancak talisca’yı alamayacak olan beşiktaşın mevki itibariyle kendisini 11’e yazmak üzere almak istemesi nedeniyle bu transferde onları bizden bizden bir tık ileride görüyorum
App Store'dan indirin Google Play'den alın