• 108
    sözlüğümüzde yazarlarımız tarafından soğuk bakılmasını anlayışla karşıladığım ancak 2018-2019 sezonu yaz transfer döneminde yerli oyuncu almayalım demeyi de inanılmaz derecede saçma bulduğum futbolcu grubu.

    kendimi de dahil ederek selçuk inan ve eren'in normal şartlarda gönderilmesi hepimizin ortak kararı. yasin, tarık, koray, ahmet çalık, eray gibi yeteneksizlerin burda durmaya hiç hakları yok. tolga ciğerci takımın en kritik zamanında fedakarlıktan kaçınarak hoca'nın gözünden düştü hoca'nın bunu affedeceğini sanmıyorum o da gidebilir.

    özetle sözlüğümüzde hemen hemen ortak karar ile gitmesini istediğimiz yerlileri düşünce geniş kadromuzda 2(iki) tane yerli kalıyor; serdar ve sinan. 12 tane daha türk oyuncuya ihtiyacımız var hadi 6 tane altyapıdan genç yaz yine 6 tane türke ihtiyacımız var.

    e hal böyleyken "hamza hamzaoğlu kafası gitmemiş, bıktık bu çöp hevesinden, yerli tetikçi istemiyorum" falan demek son derece gülünç oluyor.

    sevgili arkadaşlar ne kadar istemesek de biz bu transfer döneminde yerli almaya m e c b u r u z. o yüzden mevcut havuzdaki yerliler üzerinde beyin fırtınası yapan arkadaşlarımızı küçümsemeyelim çünkü hepimizin derdi ortak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın