resim
Yusuf Yazıcı
Takım:Olympiakos
Mevki:On Numara
Yaş:27
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 174
    takımımızda görmemizin imkan ve ihtimal dahilinde görünmediği futbolcu. hem bizim ekonomik durumumuz hem de trabzonspor'un tutumu öyle gösteriyor.

    bana kalırsa, avrupa'ya gitmeli. trabzonspor'da da kalmamalı. bu hem trabzonspor için hem yusuf yazıcı için hem de türk futbolu için iyi olur.

    trabzonspor'un maddi sıkıntıları var. satması haklarında hayırlısı olur.

    yusuf yazıcı'nın rekabetçi bir ortama ve vizyona ihtiyacı var. özellikle trabzonspor'un küçülmeye gidebileceği yüksek ihtimalken, bunu şu anki kulübünde bulması olasılık dışı.

    türk futbolunun, süper lig'in ve türk futbolcuların güvene ve tanınırlığa ihtiyacı var. türkiye'den de rekabetçi ve iyi futbolcular yetişebileceğini avrupa takımlarının görmesi lazım. bu da ancak türkiye'de yetişen sporcuların avrupa'ya transferiyle olabilecek bir durum. son dönemde trend bu yönde ilerliyor zaten. enes ünal, cengiz ünder, çağlar söyüncü, cenk tosun, badou vesaire vesaire. bu ne sağlar? süper lig'deki futbolcuların daha kolay pazarlanmasına olanak sağlar. eğer bu futbolcular başarılı olabiliyorsa, demekki süper lig'in de bir pazarı olabilir intibası doğurur. aynı şekilde, yusuf yazıcı nezdinden türk gençlerinin yetenekli olduğu, başarılı olabileceği iddiası güçlenir. bu trabzonspor'a da katkı sağlar. tıpkı altınordu'nun yaptığı reklamın bir benzerini sağlayabilir. ki elinde bir başka genç abdülkadir ömür gibi bir futbolcu daha var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın