resim
Niyazi Serhat Akın
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:43
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 109
    fenerbahçe'de genç yaşta parlayıp hırslı ve mücadeleci futboluyla dikkat çekerek avrupa'ya transfer yapan ama kariyerini türk evliya çelebisi olarak bitiren eski futbolcu.

    benim için tuncay şanlı ile birebir aynı futbol karakterine ve kariyerine sahip futbolcudur. genç, gole yakın, mücadeleci ve hırslı, galatasaray nefretini uç noktalarda yaşayan ve patlayıcı özelliği yüksek olan iki adet forvet oyuncusu. galatasaray taraftarına yaptıkları şımarıklıkları ile hatırlansalar da tuncay şanlı aklını ve şansal büyüka bağlantısını doğru zamanda kullanıp kapağı lig tv'ye atıp prime time'da boy gösterirken; serhat akın çeşitli oyunsever ergenlerle ve dekolte show yapan attention whore diye tabir ettiğimiz genç kızlarımızla aynı platformda eski anılarını anlatıyor.

    beni rahatsız eden anlatış şekli ve anlattıklarının doğruluğu. elinde salladığı bileklik, ağzındaki nargile, lakayıt bir oturuş ve konuşma tarzı, küfürü bir iletişim aracı olarak kullanması ve dilimizi 40 kelimelik bir hazneyle kullanmaya çalışması beni rahatsız ediyor.

    anlattıklarının doğruluğu ise bambaşka bir entry sebebi. kuzenimle bir dönem aynı sitede oturduğundan mütevellit az çok kişilik olarak da tanıyorum. egosu yüksek ve olayları abartmaya meyilli biri. bunu cepte tutalım. ikincisi; futbolculuğu döneminde kazandıklarını doğru değerlendirebilmiş değil ve son zamanlarda finansal olarak da çok rahat olmadığını biliyorum. bu bilgiler ışığında anlattığı olayların hangisinin ne ölçüde doğru olduğunu düşünerek dinlemek daha mantıklı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın