resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 973
    uzun süredir galatasaray'da yöneticilik yapanlara güvenmem. ne kadar iyi olurlarsa olsunlar hep bir falsoları olacakmış gibi temkinli yaklaşırım.

    bu tavrımın ilk tohumlarını adnan polat attı. özhan canaydın'ın rezalet geçen başkanlığı sonrasında adnan polat tutunulacak bir daldı, beceremedi.

    sonrasında ünal aysal geldi. ilk iki sene yaptıklarıyla o kadar güvenmiştim ki, anlatamam. ama sonrasında bir daha hiçbir yöneticiye güvenmem düşüncesini tamamiyle kafama yerleştirecek şeyler yaptı.

    duygun yarsuvat, dursun özbek, bunları söylemiyorum bile.

    mustafa başkanım. sonuna kadar seni destekledim bir önceki ve bu seçimde. şu ana kadar yaptıkların, bu kulübü dursun özbek gibilerin elinden kurtarışın bile efsane olmana yeter.

    ben sana, kendi içimde yerleşmiş inanç gereği hep mesafeli yaklaşacağım. kendini öne çıkardığın her an seni eleştireceğim. şu an için, zannetme ki seni sevmiyorum. sadece yeterince güvenmiyorum ve yeterince haklı sebebim var bence.

    senden üç şey bekliyorum:

    1. kendini öne çıkarmadan arka tarafta sessiz sessiz işini yap. mali durumu düzelt.
    2. amatör branşlara biraz eğil, ergin ataman gibi, sedat incesu gibi her branş için başarılı ve gerçek galatasaraylı sorumlular bul, onlarla çalış.
    3. konuyu biliyorsun. aman başkanım, sakın. fatih terim'e dokunursan dünyayı yakarım. sakın.

    bunları yaptığın sürece, sen ya da başkası olmuş benim için farketmez. ben mesafeli yaklaşırım, ama başarılı olduğunu bilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın