• 1299
    tarihin en büyük spor kulübü. bu sene hem şampiyonlar ligi hem eurolig'i kazandılar. ama ben futbol takımına değinmek istiyorum.

    15-16/16-17/17-18 sezonları real madrid kadroları tarihin gördüğü en winner ve alternatifli kadro nazarımda. çıkan gireni aratmıyor, yediğinden fazlasını kesin atıyorlar ve en önemlisi oyuncu grubu kimi zaman teknik adamsız da sorun çözebilme yetisine sahip.

    (bkz: 26 mayıs 2018 liverpool real madrid maçı) özeti şu; sahanın kendi ceza alanları dışı 70 metresini parsellemiş ve o an oynadıkları alana l'pool'lu sokmayan beyaz formalı bir takım. salah sonrası ele geçen psikolojik üstünlük ki burada gene bir madrid farkı var şöyle örneklendirelim: aklımıza gelen tüm top class takımların bayrak ya da en iyi futbolcusu düşse o takımlar oyundan düşüyorlar ve madrid'de bu yok, takım topyekün "büyük oyuncu"dan kurulu.

    büyük takım aurası madrid'de fazlasıyla var, hatta uç bi tahminim var lige fokus olmayıp challenge olarak bu turnuvayı gözlerine kestirmiş olabilirler ki imkansız değil, oyuncu grubu futbolun nirvanasında çünkü.

    not: futboldan zevk alıyorum l'pool kazansa sorun olmazdı benim açımdan ben sadece galatasaray taraftarıyım.

    (bkz: çabuk fanboycular gelmeden)*
App Store'dan indirin Google Play'den alın