resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 934
    iktidar olma, gücü elinde bulundurma işini gayet güzel kullanan galatasaray başkanı. güç kullanımının çeşitli yöntemleri vardır. kimisi karşısındakini yıkmaya çalışarak bunu kullanır, kimisi ise kimseyi hedef almadan yapıcı davranarak bu işi yönlendirir.

    26 mayıs 2018 galatasaray seçimli genel kurul toplantısından başkan olarak çıktıysa bu sebepten ötürüdür. diğer seçime göre de 1400 fazla üyenin seçimde oy kullanması yine bu sebepten ötürü. insanlar hem taraftar olarak hem genel kurul üyesi olarak mustafa cengiz'in yönetim tarzından ve yaklaşımından hoşlandı.

    şimdi birileri ortalara çıkıp ozan korkut'a verecek olanlar dursun özbek seçilmesin diye mustafa cengiz'e oy verdi falan diyor. bence alakası yok. ozan korkut isminin potansiyeli ancak bu kadar. aslında bu aldığı oy bile çok. bu kadar olmasının sebebi de adnan öztürk, burak elmas, naci cansun, mete ikiz gibi isimlerin listesinde bulunması. ona rağmen bu işte tüm cürümleri. bu kadar makas açabilecek oy potansiyeli olsa zaten şu an 1. sırada ozan korkut olurdu.

    velhasılı hiç kuşkuya yer bırakmadan 4 adayı da sandığa gömmüştür. fazlası laf-ı güzaftır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın