• 5522
    önünde aydınlık yıllar olduğunu düşündüğüm, türkiye'nin en büyük kulübü.

    26 mayıs 2018 galatasaray seçim genel kurulu sonuçlanır sonuçlanmaz, mustafa cengiz ve abdurrahim albayrak önderliğinde, florya'da imparatoruyla eskisi gibi güçlü, eskisinden daha da hırslı olacağız.

    seçim sonuçlanır sonuçlanmaz hemen gelecek sezon hedeflerine kilitlenilmeli ve ona göre hamleler erkenden yapılmalı: 22. şampiyonluk ve şampiyonlar liginde son 16...

    22. şampiyonluk ekonomik sıkıntıları geride bırakmak için 21.'den de önemli. düzenli olarak şampiyonlar ligi geliri elde etmek, bizim için uzun bir ara sayılabilecek 2 seneden sonra hayati öneme sahip.

    şampiyonlar ligi ise bizim asıl hedefimiz olmalı. transferler oraya göre yapılmalı ve işin en önemli parçasının sabır olduğu unutulmamalı.

    ilk senemizde iyi bir kurayla minimum son 16 yapıp, sonraki senelerde üstüne koymayı hedeflemeliyiz. mali külfet yaratan her şeyden hemen kurtulmamız gerekiyor. elimizdeki değerler resmen su parasına peşkeş çekildikten sonra borçlardan kurtulmanın tek yolu kaldı: düzenli sportif başarı.

    önümüz allah'ın izniyle fazlasıyla aydınlık. umuyorum yeni dönem bize 22-23-24 şeklinde şampiyonluk saydırır, övündüğümüz avrupa başarılarımızın fazlasını getirir.

    iyi bir transfer dönemi ve ardından yeni sezona fırtına gibi başlayacak o eski galatasaray... mutlu uyuyacağım, siz de mutlu uyuyun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın