• 104
    çok tehlikeli bir galatasaray başkan adayı.

    26 mayıs 2018 seçimli genel kurul öncesi adaylar tek tek son konuşmalarını yaparken, dursun özbek ve mustafa cengiz* formalite konuşması yapıp üyelere teşekkür edip kürsüden inerken kendisi ya allah bismillah demeden başladı “doğduğum yerdeyim, lisemdeyim, buranın çocuğuyum, bu çatı altında gençliğimiz geçti, liseden mezun oldum bu arada.” falan demeye. bir de araya -seçim günü ne alakaysa- çanakkale şehitlerini sığdırdı. %100 hamasi bir konuşma yapıp kendini iyiden iyiye afişe etti.

    biraz aklı başında olan, bilhassa genç liseciler dursun özbek adlı tekinsizin tutulacak hiçbir tarafı olmadığını bildiğinden ozan korkut’a sıkı sıkıya sarılmış vaziyetteler. bakmayın listesi iyi, vizyoner projeleri var, diksiyonu düzgün ayaklarına. olay tamamen şu;
    (bkz: #2426215)

    kendisinde tam gs store’un tüm üretici ihalelerini batakta olan lise mezunu tekstilciye verecek, dönem arkadaşlarını 24.000 usd maaşla sportif a.ş.’de işe aldıracak, basketbol takımının başına ille de lise mezunu hoca, branşın başına murat özyer’i getirecek*, transferlerde %10 bülent’le yürüyecek, kulüpteki catering ihalesini bile ağabeylerinin işaret ettiği liseli patrona verecek tip var.

    geçsinler bu kurumsal ayaklarını, liseciliğin kulüpteki örtülü isminin kurumsallaşma olduğunu 5 sene önce gördük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın