• 28
    (bkz: #2408047)

    başından sonuna çelişkilerle dolu bir yazı yazmış olan yazar.

    başta "arkadaşlar ne demokrasiden haberiniz var" yazıyor. entry'nin sonuna ise ekleme yapıp entry'sini ofsaytlayanlara "boş beleş" yazıyor. demek ki demokrasi anlayışı kendi faydasına göre değişiyor...

    yine demokrasiden bahseden yazar, ozan korkut'un listesi oy kırmak için değildir diyor. yazının devamında ise "bu seçimde oy kıran ozan korkut'un listesi falan değildir, mustafa cengiz'in listesidir" diyor. hmm... ozan korkut seçime girerse demokratik hak, mustafa cengiz girerse oy kırıcı? yani 3,5 ayda yaptığı icraatleri web sitesinde görebileceğimiz şampiyon başkan, oy kırmak için adaymış.

    yazının şu kısmı ise çok acı:

    "... abdürrahim albayrak'ın ismi ancak insanın kendi tabutuna mezar çivisi çakmak olarak adlandırılabilir. abdürrahim taraftarı tatmin eder, seçim kazandırtmaz."

    galatasaray'ı bitiren bence bu kafa! hangi üye galatasaray için albayrak'ın yaptıklarını yapar? abdürrahim albayrak bizi tatmin etmiyor. galatasaray'ın başarılarına başarı katıyor. cebimizi değil, gönlümüzü doyuruyor. ayrıca "albayrak taraftarı tatmin eder, seçim kazandırmaz" ifadesindeki ayrıma dikkat edin. bir tarafta zeki(!) asiller, diğer tarafta taraftarlar!!! okurken tüylerim diken diken oldu, hani şu fan meselesi geldi aklıma. aynı soğuk tadı aldım.

    ayrıca arkadaşa göre mustafa cengiz seçimi haspelkader kazanmış. hani şu demokratik ortamda bizi, kulübü batırmaya sürükleyen başkan bozuntusundan kurtaran kişiden bahsediyor. demek ki genel kurulun teveccühü haspelkadermiş! ve mustafa cengiz adam akıllı hiç bir iş yapamamış bu arkadaşa göre. acaba biz kongrede olmayan zavallılar mı sayılardan anlamıyoruz yoksa elit üyeler mi? bkz. http://www.mustafacengiz1905.com/.../baskandanmesaj.html

    bırakın bu elit ayaklarını. taraftara çapulcu muamelesi yapmayı... sayılarla arası iyi ve doğru analizler yapan insanlara saygı duyun. galatasaray; kongre üyesi, liselisi, alaylısı, taraftarı ve tüm camiası ile bir bütündür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın