• 22
    yine zirvalamistir.
    (bkz: #2408047)

    kendisinin nick altina entry girmeye bayiliyorum cunku bu arkadas her seferinde haksiz olmasina karsin komik bir ego'su var.

    "mustafa cengiz secim sozu verdi diye her cikan adayi ciceklerle karsilamayacagiz tabii ki. ocakta neredeydiniz diye sormak en dogal hakkimiz.

    ben kazanmayacagimi dusundugum secime girmem dedi ozan bey. ocakta kaybetmekten mi korkuyormus? o senin beyaz oy verdigin secim var ya hani? o secimde dursun ozbek baskan olsaydi bu secimde kimi destekleyecektin? birini destekleyecegin bir secim bile yapilacak miydi? hani demokrasiden falan bahsetmeye calisiyorsun ya sen, demokrasinin yaninda olan adam baskin secime karsi bir tepki gosterir. o adayi odullendirircesine 1 oyun bile onemli oldugu secimde bos oy atmaz.

    baskanlik mustafa cengiz'e anasinin ak sutu gibi helaldir. ayni arkadaslari ocakta da pistlerde gorseydik keske. tepki oylarini aldi diye kucumseyen adnan ozturk'u mesela.

    yonetim kadrosu guven veriyormus. her secimden kacan kolpa adnan mi veriyor? hani su avrupa cezasi almama ihtimalimiz cok dusuk diyen adnan ozturk dimi? beni cas'a goturmediler diye daha 2. gun yonetime kusup laf cakmaya baslayan sonra da mustafa cengiz'i satan burak elmas mi veriyor? kim veriyor?

    geldiginden beri hicbir sey yapmamis mustafa cengiz. iftira atma bari iftira. 7 aylik borcu kim odedi? her seyi gectim en son galatasarayin ne zaman kar ettigini hatirliyorsun? yellowfriday'e taraftar hareketi diyeceksin. bu taraftar hareketidir evet, bu hareketin sebebi de mustafa cengiz yonetiminin baskanliga gelmesidir.

    yalan sende, hakaret sende. bu kadar itici olmayi nasil basarabiliyorsun?
App Store'dan indirin Google Play'den alın