resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 185
    albayrak'ın zekatı kadar galatasaray'a faydası olmayan şahıs ama twitter'dan hesap soruyor. çok garip gerçekten. hayatta babasının adıyla veya soyadıyla bir yerlere gelip de burnu kaf dağında olan kişilere karşı hep büyük bir nefret duymuşumdur. zaten şimdiye kadar da hiç şaşmadı sağ olsunlar bu nefretin boşa olmadığını gösterdiler. hep farklı nedenler verdiler.

    mesele galatasaray'ın iyiliğiyse her zaman kendime bakarım ben. başkalarına değil. benim galatasaray'dan çıkar sağlamak gibi bir çabam yok, benim tek cikarim galatasaray'in basarili olmasi. cikar saglamayi gectim aksine galatasaray'a gelir kapısı oluyorum. bu sebeple galatasaray'ın iyiliğini de en iyi ben bilirim, bizler biliriz. arkada ne dolaplar dönerse dönsün kim galatasaray'a yararlı kim zararsız bunları biz görürüz. biz kararını veririz.

    kendilerini paklamak amaçlı twitter'dan istediklerini yapsınlar. şunu unutmasınlar, kendilerini ne kadar tepede görürlerse görsünler. bu kulübün sahibi galatasaray'ı gönülden karşılıksız seven taraftarlardır. bizim vicdanımız kimi gösteriyorsa en doğru aday da o'dur başkası değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın