resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 1887
    manu kariyeri başarılı-başarısız endeksinde başarısıza daha yakın olan teknik direktör.

    yaptığı transferleri değerlendiremedi, pogba gibi bi oyuncudan %25 dolaylarında falan faydalanabildi. bu sene biraz parlatabildiği tek oyuncu lingard. o da kapalı oyun hızlı çıkış mentalitesinden kaynaklı zaten. kalecisi de gea değil, karius, mignolet ya da petr cech olsa belki 5. olup cl dışında kalabilirlerdi. 2 senedir milyonlarca eur harcama yaparken manchester city'nin defanslara harcadığı para üzerinden vurmaya çalıştı. city saneyi 35'e jesus'u 32'ye alırken kendisi ikisinin toplamından fazla parayı lukaku'ya gömdü. defansa aldırdığı bailly'ye 38m € gömüp, kyle walker'a 57 m ödeyen city'e karşı fakir edebiyatı yaptı. bunu city'nin elinden alexisi kulübü üzerine yaparak alırken yaptı.

    sevilla'ya elenerek manunun adını avrupa'ya nasıl duyurmuş olabilir diye düşündüm onu bulamadım. oynamaktan çok oynatmamak için sahaya çıkan bir adam, manu gibi bir takımın başında. bunu tr'de ümit özat yapınca sövüyoruz 60'ların futbolu oluyor, mou yapınca taktik deha oluyor. ilk 7 8 haftadan sonra hücum mentalitesiyle çıktığı bir maç yok adamın.

    2. olmasının başarı görülmesi çok saçma çünkü liverpool cl muhabbetine son haftalar özellikle inanılmaz rotasyonlar yapıp swansea'ye yenildi, sotonla bildiğin beraberliğe yattı falan. chelsea tüm sene çalkantılıydı + forvetsiz oynadı. arsenal de tarihin en en en kötü arsenal'iydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın