resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 1886
    kendisini eleştirmek için geldiği takımlarda ki etkilerine bakmak gereken td. gören zannediyor manu çılgın atıyordu o yokken. ferguson sonrası rezil olan bir manuyu eline aldı. 2 sene de tekrar cl düzeyinde olan bir takım haline geldi. unutmayalım manu o kadar rezil bir haldeydi. sadece 2 sene içinde bunları yaptı ve elinde ki leş kadroyla. bu sene tam bir challenge olacak kadrosunu yenileyip tekrardan ortamlara girmesi gerekiyor. bunu yaparsa eğer tekrar şampiyon olacaktır.

    ancak eğer takımı yenilemezse ve hala aynı defans ve orta saha hattı ile ilerleyeceğim derse yine ilk 4 yolu görünecek. ama tekrardan manu adını avrupaya hatırlatan adam oldu mou. bence elma, armut kıyaslamasını manu üzerinden yapmayalım.

    edit: 2.olması övülmüyor zaten ilk 4 gidiyor cl'ye orada övülen nokta manu'nun yarışabilecek kapasitede olması. sevilla'ya elendi deniyor da manu daha önce napıyordu. 2014 ligi 7.bitirdi, 2015 4.bitirdi(70puan), 2016 lig 5.si manu. bunlar mou öncesi durumlar. 16-17 sezonunda geldi takıma. uefa kupasını kazanıp o sezon cl'ye gitmeyi garantiledi. bu sezon ise 81 puanla 2. oldu ki son haftalarda malum saldılar 90 olması çok rahattı.

    nasıl başarısız acaba ? sevilla elendi ama manu zaten cl'ye gidemiyordu o gelmeden resmen. gruptan çıktı son 16da saçma sapan elendi (rezil oynadı) ama bu adamı gömmek komik oluyor. seneye bakalım neler yapıcak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın