• 101
    26 mayıs 2018 galatasaray seçimli genel kurulunda mustafa cengiz'i tekrardan başkan seçeceklerine inanıyorum. daha doğrusu cengiz'in başkanlığı dışında sonuç çıkaracak kadar şaşırmış olduklarını düşünmüyorum.

    sosyal medyada yapılan anketlerin neredeyse hepsinde mustafa cengiz'in oyu %90'ın üzerinde, galatasaray taraftarı hiçbir şüpheye mahal vermeden mustafa cengiz'i istiyor ve adaylardan birine karşı da inanılmaz bir öfkesi var. bu öfkenin karşılığı, galatasaray taraftarının istediğinin olmaması durumunda kombine almama, dergi aboneliklerini iptal etme, gsstore'u boykot etmeye ve ötesine de gidebilir. dursun özbek'in durumu kötü bir başkan olmaktan çok daha ötesine, artniyete geçti. zira bu kadar nefret edilmenin karşılığı bu kadar ısrar etme oluyorsa artniyetten başka bir şey yoktur orada.

    galatasaray taraftarının verdiği tepkiler çok açık, net. öyle %40'a %60 değil, %90-95 gibi çok ciddi bir oran var. galatasaray genel kurul üyelerinin tüm bunları görmezden gelip, galatasaray taraftarına meydan okumayacağını düşünüyorum. çünkü akıllı insanlar böyle yapar.

    #gri
App Store'dan indirin Google Play'den alın