resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 480
    türkiye'nin en başarılı ve zengin ailelerinden birinin mensubu. koç holding'de ne kadar sözü geçen biridir, hangi işleri o başarmıştır bilmiyorum. ama abisi öldükten sonra ömer koç'un yurtdışından çağırılıp holding başına getirilmesi negatif bir intiba bırakılıyor. neden ali koç değil?

    bence seçimi de kazanacak, millet aziz yıldırım diyor ama geçti o iş. ama yine de bence fenerbahçe'liler bu adamı çok abartıyorlar. eli yüzü düzgün, jilet gibi de giyiniyor. parası da var. ee? gelip bizi kurtaracak kafasındalar, galatasaray'ın elinin boş duracağını zannediyorlar. fenerbahçe'nin geçmiş dönem başarılarını ali koç'a yamama çabasındalar.

    demem o ki, kendisini biraz abartılmış ve bu sayede de beklentinin altında ezilme potansiyeli olan biri olarak görüyorum. holding için, ülke için çok üst düzey ve vizyonlu işler yapan biri olsaydı zaten ailesi bu işe izin vermezdi. sanki ali de ne yaparsa yapsın kafasında bir görüntü veriyorlar.

    bana kalırsa spor yöneticiliğinde ali koç'un yapabilip de abdurrahim albayrak'ın yapamayacağı hiç bir şey yok. bu konuda da çok netim. aileden zengin doğup para yönetmek ile sıfırdan, tırnaklarınla kazıya kazıya minibüs şoförlüğünden altur gibi bir şirketi kurmak birbirinden çok farklı zorluklar içerir. bekleyip göreceğiz neler olacağını.
App Store'dan indirin Google Play'den alın