• 70
    tam yerine rast gelmiş, manzarayı koydurmuştur. güncel bir deyişle, geç likidite penceresi ile uğraşmamış, politika faizine dokunmuştur güzel sözlüğümüz hem de tam zamanında.

    hep diyoruz sözlüğümüz önemli bir platform, takip ediliyor, kendisi refere edilmese de gündem maddelerini belirliyor. böyle kritik bir noktada tam doğru zamanda, tam doğru hedefe atış yapılmış oldu. bu gücün, resmi ağızın her zaman değil işte böyle tam gerektiği anlarda haykırması da kamuoyundaki etkisini arttırıyor, moderasyonu can-ı gönülden kutluyorum, bu işi oldukça iyi yönetiyorlar, değeri ve etkiyi yüksek tutuyorlar.

    son bir kaç sözümüz de durmasın'a olsun. senin temsil ettiğin hiç bir değerin bu kulüpte yeri yok, daha da önemlisi seni buraya getirmeye çalışanlar ile bu camianın mensupları tarihin çeşitli dönemlerinde her satıhta cesurca mücadele etmiştir.

    ben senin ibra edildiğin o talihsiz günde salladığın kafanı, o havaya kalkan yumruğunu ve galatasaraylıları tehdit edişini unutmayacağım, bunun hesabı senden er geç sorulacak. sözlük de unutmuyor, unutturmayacak işe böyle.

    sarı-kırmızı tarihe kara bir leke olarak geçeceksiniz özbek ailesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın