• 18
    içinizde hatırlayanlar vardır belki, ben tam tarih olmasa da olayı net hatırlıyorum (twitte gördüm 2 aralık 2017 tarihindeymiş) ondan örnek vereyim kendisinin son dönem durumu hakkında.

    şimdi, bu arkadaş muhalifti içerideki yapıya. bizim kadar, sen ben kadar işte muhalifti ve içerideydi en önemli nokta buydu kendisi hakkında. bundan dolayı sevildi, sayıldı. kara kaşı kara gözü kimseyi sevme nedeni değil doğal olarak.

    sonra, bu arkadaşa dursun aydın özbek'in "yaptığı iddia edilen" başkanlığının 3. yılının başında bir şey oldu. yön değişti. rüzgar gülü hesabı önceden bizim gittiğimiz yöne doğru dönerken sonra rüzgar dönünce o da yönünü değiştirdi.

    bu anlamda en net olarak hatırladığım da https://twitter.com/...s/936884281611231232
    kerim cenani muhalif üyelerden. yani bizim gibi sisteme karşı. özellikle bu kavganın olduğu dönemde dursun aydın özbek'e sen ben gibi ölümüne karşı. kurdaki artışa göre dursun'un riva - florya'yı elden çıkarıp aldığı tl bedeldeki zararımızı güncelledi adam her gün.
    e nazımcan da muhalif değil miydi?
    değildi işte. o iş değişti. bundan çok önce değişmişti de aslında, esas burada fark edildi.

    sonuç: şu anda statüko için çalışan, dursun için çalıştığı "iddia edilen" (ki doğruysa beni şaşırtmaz) bir kulüp üyesi. allah selamet versin ramazan günü, kötü konuşmayalım. ancak devran dönüp de bir gün o yapıyı biz kırarsak kurulan yeni yapıda yeri olmaması gerekenlerdendir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın