• 5
    seçilemediği günden sonra dönemi ile ilgili ortaya çıkanlar sadece dursun aydın özbek'in neden tekrar seçilmemesi gerektiğini göstermiştir. o gün dursun aydın özbek'i seçmeyen galatasaray genel kurulu'nun bu gün dursun aydın özbek'i seçmesi için hiç bir yeni neden yoktur. bu ihaneti galatasaray taraftarına açıklayamazsınız. lisenin, genel kurulun galatasaray taraftarı nezdinde itibarını geri dönüşü olmayacak şekilde zedelersiniz.

    bizler dursun aydın özbek'in sayısız skandalının sadece beceriksizlikle açıklanabileceğine ikna olacak kadar kör değiliz. bu çirkin masumiyet maskesine kanmıyoruz. sizin de kanmadığınızı, her birinizin bizden çok çok daha akıllı olduğunuzu biliyoruz. dursun aydın özbek'e atacağınız oy sadece galatasaray genel kurulu'nu zan altında bırakmayacak. sizlere, ileride torunlarınıza "galatasaray'ın batışına sebep olan oylardan biri de benim" diye anlatabileceğiniz tatsız bir miras, kara bir leke bırakacak. günü geldiğinde eğer içinizde galatasaray sevgisi varsa vicdanınız sizin peşinize düşecek.

    lütfen atacağınız oyla galatasaray'ın özkaynaklarının savunucusu olunuz. rant için ellerini ovuşturanlara alet olmayınız.

    sağduyulu olmanızı istiyoruz.
    taraftarın %99'unun iradesini yok sayarak galatasaray genel kurulu'nun meşruiyetini yitirmesine neden olmayınız.
    sizler doğası gereği oligarşik olması gereken küçük bir toplulukta demokrasi ruhunu yaşatınız.
    tevfik fikret'in hatırasına layık olunuz.

    diyerek şahsım adına sonuna kadar katıldığım açıklama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın