• 39
    sözlükte dursun aydın özbek'i savunan tek yazar kendisi değildir.

    savunan yazar bir elin parmaklarını geçmez ama var. yani bir yanlış anlaşılma olmaması adına söylüyorum dursun aydın özbek'i savunduğu için uçmamıştır. zaten seçime karşı olduğuna, mustafa cengiz ekibinin devamına dair bir entrysi de mevcuttu.

    dursun aydın özbek sempatisi kendi tercihidir. ortada çeşitli adaylar var. çoğunluğa katılmıyor olabilir. başkan görmek istediği kişi mustafa cengiz olmayabilir. bu bir tezdir. antitezini üretmek galatasaray gelenekleri doğrultusunda bizlerin elindedir. kesinlikle prensiplerimize aykırı bir uygulama yapılmadı kendisine.

    fakat göze şöyle bir ifadesi çarptı. "burda kendisini yeren tayfanın bazısı fenerli bazısı tinerci, kalan azınlık galatasaray taraftarıdır"

    bu ifade üzerine diğer entrylerini inceledik. antu üslubundaki benzeri ifadelerin çok sayıda olduğunu gördük. ayrıca silinmiş entry sayısı da çok fazlaydı ve formata hakim değildi. aktif sadece 149 olan entrysi nedeniyle gözden kaçmış. özetle bu yazarlık profili ile mustafa cengiz'i de desteklese uçacaktı.

    galatasaray sözlük ortak çıkarlarımız doğrultusunda fikir özgürlüğü olan bir platformdur. format dahilinde her fikri savunmanız mümkündür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın