resim
Selahattin Aydoğdu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Defans
Yaş:62
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 49
    fatih terim’in işvereni konumunda yer alan tff yönetiminin yedek üyesiyken, tff’nin hem fatih terim’i tazminatsız göndermek, hem de bir daha bu işi yapmamak üzere itibarsızlaştırmak amacıyla kurduğu tezgahın piyonu olan kebapçı.

    olayın hemen ardından “burnu kırıldı” diye haber servis ettikleri fatih terim, hemen ertesi gün gayet normal bir fotoğraf paylaşmıştır. “fatih terim’i dövdüm, gördüğüm yerde yine döneceğim.” diyen kebapçının oğlu, polise “benim sırtımda sandalye kırdılar, babamı dövdüler, suratını çizdiler.” diye ağlamış, tutanaklarla sabit olmak üzere dövenin, dövülenin kim olduğunu net bir şekilde ortaya koymuştur. olayın, mekanın güvenlik kamerasıyla çekilen görüntülerinde fatih terim’in elini kolunu sallaya sallaya mekandan çıktığı görülmüştür.

    olayın hemen ardından şeytan rıdvan’ın başını çektiği tayfa meşazı almış, fatih terim’i karalama ve itibarsızlaştırma kampanyası tez elden başlamıştır. kuyruk acısı olan, fatih terim’in kırbacını yetip terbiye olmuş herkes mal bulmuş mağribi gibi atladılar olayın üstüne.

    şimdi daha üzerinden 1 yıl geçmemesine rağmen geriye dönüp baktığımızda;
    - fatih terim şampiyon bir teknik adam,
    - şeytan rıdvan şeytanlıklara devam ediyor,
    - tff başkanı koltuğunda oturuyor.

    olan sana oldu selo. yıldırım demirören’in aklıyla iş yaparsan hem böyle kestaneyi çizdirmiş olursun, hem de neredeyse koca bir camiayı karşında bulursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın