resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 463
    büyük balon. o kadar abartıldı o kadar büyük bir beklenti yaratıldı ki hakkında sanki kurtarıcı geliyor gibi bir hava estirildi! adamın 2 özelliği var: bir tanesi koç soyadına sahip olması, diğeri de eli yüzü düzgün genç görünümlü olması.
    ama çok fanatik, hitabeti zayıf, liderlik özellikleri olmayan biri.
    eğer yabancı menajer, ceo vs işlerine girerse direk başarısızlık olacaktır. modernize ediyoruz bilmem ne tarzı işlere girerse yine başarılı olur. türkiye'de futbol ve takım yönetimin kendine has özelliği vardır. işin maddi/finansal ayağını yönetecek bir güçlü başkan ve yönetim; sahada da üstü düzey lider bir teknik adam. yönetimlerin en büyük başarısı iyi teknik adamı bulup, onun rahatça çalışmasına imkan tanıyacak ortamı yaratmaktır. bunu yapan yönetim başarılıdır. çünkü güçlü hoca zaten takımı başarıya ulaştıracağı için kendileri de başarılı olacaklardır. öyle peter kenyon, esteva kaladze, ceo, meo işlerine girip saçma sapan pro adamlara paralar boğmanın sportif direktörü tarzı işlere bulaşmanın manası yoktur.
    ali koç işi öğrenene kadar biz 3 sene daha rahat şampiyonluk oluruz. yeter ki cengiz- abdurrahim - fatih üçlüsü bozulmasın. formül işte bu kadar basit. görüntüye, şekle, fazla takılmadan iş bitirici, iş yapan, dürüst, kulübünü seven, parayı yemeyen ve yedirmeyen, çarçur etmeyen kişilerden oluşan saha dışı/içi ekip oldu mu avrupa'da da kupa gelir.
    3 yıl kalsın bu ekip bir avrupa kupası daha gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın