resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 2660
    herseyden once saygi duyulmasi gereken futbolcumuz. inanilmaz bir istahi var, ben kendisi yere dustugunde ve faul beklediginde 2. kez pozisyonu izleme geregi duymuyorum kesin fauldur diyorum. boyle bir karakter neredeyse hic gormedik turkiye liginde.

    ikincisi sampiyonlukta* en buyuk pay sahiplerindendir, bunu sadece attigi goller nedeniyle soylemiyorum. kendisi tek basina maca gitmek icin bir sebep olmustur cunku taraftar kendisi gibi bir futbolcuyu gormeyi sever ve takimi da atesleyen hareketleri var. takim dustugu durumlarda yaptigi gostermelik de olsa presi mesela bence gercekten cok onemlidir.

    ucuncusu, bence kimsenin itiraz etmeyecegi golculugu. adam net bitirici ve bu nedenle 29 gol atarak sezonu bitirdi. bu alanda da galatasarayimizda oynamis en iyilerden oldugunu dusunuyorum.

    ancak bir iki sikintidan da bahsetmek gerek kendisiyle iligili. birincisi her pozisyonda kendisi bitirmeye calismakta ve bosta olan arkadaslarina pas cikarmamakta, bu golculerin pek cogunun hastaligi oldugu icin pek de bir sey diyemiyorum ama keske tum toplara vurmak yerine ayagindan topu zamaninda cikarsa. ikincisi fatih terimin sevdigi tip forvet oldugunu dusunmuyorum, cunku kendisi cok top saklayabilen, ver kac yapabilen hatta pas oyununa cok musait bir futbolcu degildir. bence deplasmanlarda bu derece zorlanmamizin sebeplerinden biri de bu oldu.

    ama ne olursa olsun vazgecilmezdir, fatih terimin kendisine gore bir cozum bulacagini ve bu zaaflarin goze, bu sezon oldugu kadar batmayacagini dusunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın