• 214
    evet arkadaşlar iki günlük yorgunluğun ardından yeni yeni kendime gelebiliyorum ve bende dün katılmış olduğum şampiyonluk kutlamaları hakkında bir iki kelam etmek istiyorum.

    şampiyonluk kutlamalarına öyle çok aman aman beklentiler içerisinde bilet almadım ve o beklentiyle stada gitmedim. sürenin çok kısıtlı olduğunu, ramazan ayı içerisinde olduğumuzu ve gergin stresli bir haftanın ardından şampiyonluğu göğüslediğimizi hesaba katarak oraya gittim ve gayette memnun oldum.

    şampiyon olduğumuz 19.05 gecesi paso lig sayfasından apar topar bilet alma çabasında olduğum için kategoriye veya tribüne bakmadım, önce 1 kategori denedim vermeyince 2 kategoriyi seçip öyle otomotik olarak bilet aldım. tribün olarak gayet güzel olsa da şunu anladım ki vip tribünden maç izlemek benim gibi birisine göre bir şey değil. acaba önümüzdeki sezon doğu alttanmı kombine alırım diye düşünürken dün ki şampiyonluk gösterilerinden sonra bu düşüncemden tamamen vazgeçtiğimi söyleyebilirim. hani alışmadık götte don tutmaz derler ya o misal, bende o puflu koltuklara oturunca kendimi misafir evinde geceleyecek ergen çocuk gibi hissettim.

    dün ki gösterilere ait tek serzenişim belki daha önceden gecenin akışı verilebilirdi bizde ona göre erkenden gitmek yerine biraz daha ağırdan alarak gidebilirdik. gece adına üzüldüğüm iki olay vardı birincisi aleyla tilki' nin şarkı söylerken bir anda şarkısının yarıda kesilmesi ( futbolcular tarafından ) diğeri ise tarık çamdal' ın ıslıklanması. bunu tarık haketmiştir ona sözüm yok ama orada o kadar futbolcunun teknik adamın, hatta onların eşlerinin çocuklarının yanında ıslıklanmak bana çok dokundu, bir an için kendimi öyle bir yerde hissettim ve direk kulağımı kapattım. umarım tarık çamdal da artık gerçekten bu kulüpte istenmediğinin farkına varmış ve kendine yeni bir kulüp arayışı içerisine girmiştir.

    dün akşam ki şampiyonluk kutlamalarında en büyük eleştiriyi yine biz taraftara yapmak istiyorum. takım şampiyon olmuş ve gerçekten çok ama çok anlamlı bir şampiyonluk ve sen şampiyonluk kutlamalarında stadı doldurmuyorsun. kapalı üstü bilmiyorum ama dolu olarak bir tek batı tribününü gördüm. güney tribününün üst katı tamamen boş alt kat yarıya kadar dolu iken kuzey tribünüde güneyden farklı değildi.

    gecenin en güzel olayı ve show' u tabiki aslan japonumuzdan geldi. umarım kendisini satın alabiliriz ve satın almakla kalmayıp yanına bir tane daha japon ekleyebiliriz.

    acısıyla tatlısıyla koca bir sezonu geride bıraktık ve çok şükür şampiyon olduk. artık gerise teferruatta kalacaktır, yok öyleymiş yok böyleymiş demenin bir izahatı yok. hakemiydi, federasyonuydu, tiyatrocusuydu derken bir çok ezaya katlanmak zorunda kalan bu büyük camia şimdi her türlü sefasını sürecektir ve en büyük hakkıdır. bizde bu günlerde eleştiriyi bir kenara bırakıp şampiyonluğun keyfini çıkartalım.

    şampiyon olduk mu ? olduk :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın