2017-18 Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçı
20:30 Türk Telekom Arena
0 - 2
  • 174
    bu sene yenildiğimiz ama yenildiğimize zerre kadar üzülmedim tek müsabaka, türkiye kupası yarı final rövanş maçı. adamlar geldi, hak ederek 2-0 yendi tertemiz gitti. yedeklerimizin sıkıntılı olduğunu ve dar bir rotasyona sahip olduğumuzu hatırladım sadece.

    türkiye kupasına genelde şu şekilde yaklaşıyorum: kazanırsan sevin, kaybedersen de üzülme; ondan daha önemli bir lig şampiyonluğu var. galatasaray gibi bir takımın türkiye kupası için ah vah etmesi gerekmiyor. 50 yıl katılmasak rakipler anca yetişir zaten.

    rakiplerimiz demişken fenerliler ve beşiktaşlılar türkiye kupası diye kaç maç birbirine girip birbirlerini nasıl yıprattılar gülerek izledim. işin komik yanı onlar o kadar birbirini yıprattı kupa ikisine de yar olmadı. süt kupası diyordu birinin başkanı, süt kupası için alayı kanlı bıçaklı oldu. biz elendik çok üzerinde durmadan geçtik gittik.

    ayrıca bizi evimizde yenerek finale yükselen akhisarspor kupayı aldı. yıllardır uefa avrupa ligi hayali kuruyorlardı. o hayalleri gerçek oldu. onlar için de mutlu hissettim kendimi. umarım iyi bir kura ile seneye galibiyetlerle iyi bir sezon geçirirler avrupa'da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın