• 30
    hocanın; sahaya gelirken seçtiği şarkının şampiyonlar ligi müziği olması, her konuşmasında yine bu platformda bir başarıyı belki de kupayı açık seçik her konuşmasında dile getirmesi, şampiyon olmamız ardından attığı tweet ile kafasında ne olduğunu herkese gösterdi zaten. fakat diyerek başlıyorum cümleme;

    bu seneyi (hatta belki önümüzdeki seneyi de) sanki bir geçiş dönemi olarak hedef belirlersek daha mantıklı olur şayet bahsedilen sezonda kuraya 4. torbadan katılacağız. dünya futbolu, transferde dönen paralar ile beraber abuk subuk bir hal aldı ve içinde bulunduğumuz mali yapı ile yarışabilmemiz imkansız. uefa'dan da mali anlamda bir kısıt alacağımızı düşünürsek transferde de oldukça seçici olacağız. medyada birkaç kişi fatih hoca için asıl zorluğun şampiyonluğu aldıktan sonra başlayacağını söylemişlerdi, haklılardı da... hakikaten sorunlar şimdi başlıyor.

    şampiyonlar ligine gelirsek, bence gerçekçi hedefimiz en azından uefa'ya gitmeyi garantileyebileceğimiz senaryolar olmalı, ilk 2'de yer alırsak olağanüstü olur sonrasında nerede biteceği hiç önemli değil.

    şu tweet de bitiş olsun: https://twitter.com/...s/998277119758229505
App Store'dan indirin Google Play'den alın