resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 2018
    2017'nin populer bir haber başlığı vardı. 3-4 defa gördük bunu çeşitli zamanlarda. dünyanın çeşitli yerlerinden geldi bu haber. fi tarihinde laf olsun diye aldığı bitcoini hatırladı. zengin oldu...

    hah işte ryan donk varlığını unuttuğumuz bitcoindir. ndiaye'nin transferi sonrası varlığını hatırladık. adam hem orta sahada ndiaye'den iyi performans sergiledi, hem en büyük zaafiyetimiz hava toplarında müthiş katkı verdi, hem de ek bir maliyet yaratmadı.

    gerçekten olmasaydı şampiyon olamazdık.

    8-10 maç ceza yedi diye kendini salan ve kariyerini bitiren engin baytar gibi futbolcuların ülkesinde 32 yaşında, kadro dışı kalıp lisansı çıkmamasına rağmen kendisini bu kadar hazır tutması takdire şayan.

    yanıltmadığı tek bir taraftar olduğuna inanmıyorum. şampiyonluğun çok mimarı var. çünkü takım olarak kazanılan bir şampiyonluk bu 21.'si. ama ryan donk'a ayrı bir parantez açmak lazım. ndiaye'den sonra resmen öksüz kalan orta sahamızın ilacı oldu. fernando'nun uzun süren sakatlığında kalp masajı kadar hayat verdi takıma. yarışa tutunmamızı sağladı. 2,5 sezonda yaşatamadıklarını yarım sezonda yaşattı. ben ne günahı varsa hepsini unuttum. sevaplarının ise hepsi aklımda.

    bana göre yeni sözleşmeyi haketti. doğru yıllık ücret ile 2 sezon daha takımda kalmalı. sahada ve kulübede galatasaray için müthiş bir zenginlik. üstelik bonservissiz. üstelik özellikle baskı yediğimiz, rakibin bol bol hava topu yaptığı maçlarda özel bir silah olur ki, müthiş bir joker.

    helal olsun demek lazım. kediydi. yarım sezonda aslan oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın