resim
Yuto Nagatomo
Takım:FC Tokyo
Mevki:Sol Bek
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Japonya
  • 876
    biri donk, diğeri nagatomo. yarım sezonda şampiyonluğa bir sezonluk katkı yapan iki oyuncu. yaşı 32 olmasa takımda tutmak için her türlü fedekarlık yapılır. super ligde izlediğim en güven veren beklerden biri.

    hızlı.
    pozisyon almayı biliyor.
    defansif performansı müthiş. ligin en etkili hücumcularını bile sindirdi. visca'ya falan nal toplattı. bunu yaparken de aynı zamanda ofansif katkısı muazzamdı.
    bu üç özelliği yan yana koyunca duran toplar açısından da önemli bir silah. çünkü arkada bırakacağın adam da çok önemli.
    hem sağ, hem sol ayağını kullanabiliyor.
    top tekniği ve pas yeteneği oldukça iyi.
    15 maçta 3 asistlik bir performansı var ki, bu asistler çok önemli asistlerdi. genellersek bir sezonda 6 asist ediyor. defansif görevlerini mükemmel seviyede yerine getiren bir bek için inanılmaz bir rakam. ayrıca unutmamak lazım ki iptal edilen bir de nizami golü var.
    performansı her daim yüksek, iş ahlakı ve mesleğine saygısı mükemmel.
    galatasaray taraftarı kendisini bağrına bastı.

    eminim kariyerinin en özel yarım sezonunu yaşadı.
    bir ayrılık olursa senelerce galatasaray taraftarının dilinden düşmeyecektir. gelen her bek nagatomo ile kıyaslanacaktır. ve bir ayrılık olursa nagatomo'nun kariyer anılarında galatasaray en büyük paya sahip olacaktır. hani karşınıza bir kız çıkar. birlikte çok özel anlar yaşarsınız. birbirimiz için yaratılmışız dersiniz. ama şartlar birlikte olmanıza müsait değildir. belki farklı ülkeler, farklı şehirler vardır aranızda. bilemiyorum belki de başka şeyler... işte nagatomo önümüzdeki sezonu galatasaray ile birlikte geçiremezse iki tarafın yaşayacağı his de bu.

    umarım takımda kalırsın ve umarım galatasaray'ın gençlerine en az bir sezon örnek olursun. büyük karaktersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın