resim
Maicon Pereira Roque
Takım:Vasco da Gama
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.91
Uyruk:Brezilya
  • 1108
    bonuslarla birlikte bonservisi 8 milyon eu'ya mal olmuş futbolcu. senelik maliyeti de 2.200.000 eu ve artılar.

    sene boyunca iyi maçlar çıkardı. galatasaray takım olarak iyiyken maicon da katkı verdi. özellikle ligin ilk periyodunda attığı goller gerçekten önemliydi. fakat gerçekten kötü oynadığı maçlar da oldu. bana göre galatasaray ekonomisinde bir takım için bu yatırımın karşılığı kilit performans olmalı. kendisine bir not vermem gerekse 10 üzerinden 6 veririm. şampiyonlukta önemli katkısı var. bunu da asla inkar etmem.

    önümüzdeki sezon kadromuzda olursa daha iyi bir performans sergileyeceğine inanıyorum. hem sezon başını fatih terim'le geçirecek olması, hem 2 sezon sonra dinlenerek yeni sezona girme fırsatını yakalayacak olması, hem de bir tık daha oturmuş bir takımda çok daha rahat hissedeceği için kendisine güvenirim.

    ama bana göre fırsatımız olursa geri dönüşüme sokmamız gereken bir isim. malesef böyle futbolcuları satmak zordur. yani pazarlamaya kalksanız değeri inanılmaz bir düşüş gösterir. dolayısıyla talibi olmalı. talibi var mı bilmiyorum. bir çok ligde, özellikle de oyunu geride kabullenen takımlarda mükemmel performanslar sergileyebilecek bir kalitesi var. işte burada işiniz şansa kalıyor. adam maicon'u değil de tosic'i hedef belirliyor. tosic mi maicon mu? bence net şekilde maicon. ama bir oyuncuya talip bulmada şampiyonlar ligi daha doğrusu avrupa kupaları gerçekten anahtar. beşiktaş bunun avantajını son iki sezonda çok iyi kullandı. biz de kendi şansımızın kapıyı çalmasını beklemek zorundayız. çalmazsa da oyuncudan faydalanmalıyız.

    maicon konusunda eğer kalırsa bana göre taraftara büyük iş düşüyor. sevilmediğini, baskı altında olduğunu hisseden defans oyuncusu top oynayamaz. söz konusu galatasaray'ın çıkarlarıysa bu duyguyu yaşatmamalıyız bu adama. galatasaray gibi iddiası olan takımların zaten en az 3 tane as stoperi olmalı. hatta 4. bizim elimizdeki sayı şimdilik serdar ve maicon. yani sadece 2. sözleşmesi biten denayer'i takımda tutabilir miyiz belli değil.

    son dönemde taraftar arasındaki itibarı düşse de bana göre kadromuzun önemli bir futbolcusu. bunun bilincinde olmamız gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın