resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 2613
    imkanımız olursa kesinlikle bonservisini almamız gereken, yetenekli, genç ve her şeyden önemlisi gerçek galatasaraylı futbolcumuz.

    havaalanında yattığı gün gözümün önüne geldikçe inanın tüylerim diken diken oluyor. sadece galatasaraylı olması yetmez, biliyorum. bu çocukta inanılmaz bir kumaş var. 6 ay fatih terim'in altında kaldı ve biz de gördük bu kumaşı. şampiyonluğun son düzlüğünde üst düzey performanslar sergiledi ve maicon'u kulübeye yolladı. hızlı, atletik bir yapısı var, ayağı düzgün ve kafa toplarında da vasatın üzerinde. fatih hoca'nın oyun stiline de çok uygun bir stoper.

    şimdilik bonservisi hakkında yorum yapmak için erken. şampiyonluk yolundaki verdiğin emekler, oynadığın güzel futbol ve sezonun çoğunu kulübede geçirmene rağmen son düzlükte rol verildiğinde hakkını vere vere sahaya çıktığın için çok ama çok teşekkürler jason. maceramız burda bitse de, yeni maceralara yol açsak da mükemmel bir insan ve futbolcu olarak hatırlanacaksın. umarım yeni şampiyonluklara beraber yelken açarız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın