• 358
    1 puanın şampiyonluğa yettiği maçtır. göztepe bu sezon ilk 4'te bulunan takımlarla yaptığı hiçbir maçı kazanamamış. sadece fener ile ligin ilk maçında berabere kalabilmiş. onun dışında tamamında mağlup olmuş bu maçların. 7 gol atarken kalesinde 20 gol görmüş.

    her maçın kendi hikayesi vardır. futbol bu yüzden çok ilgi çeken bir oyun zaten. rakibin en önemli silahı demba ba. inanılmaz motive ve sanki şampiyonlar ligi finaliymiş gibi oynayan bir demba ba göreceğiz diye düşünüyorum. tamer tuna da aşırı derecede bilenmiş durumda bize, nedense? zannetmeyin ki bjk ya da fener derdinde bunlar. tüm hedefleri başakşehir'i şampiyon yapmak.

    göztepe'de eksikler var. takımın en dinamik 2 adamı poko ve halil akbunar yok. 2 sağ bekleri de (sabri ve tanju) sakat. stoperleri kadu sakat.

    dikkatli olursak, sakin oynarsak ve topun hakimi olursak buradan istediğimizi alabiliriz. cüneyt elinden geleni yapacaktır, zerre şüphem yok. göztepeli oyuncuların sert oynamasını da bekliyorum. özellikle selçuk şahin'e karşı dikkatli olmak lazım. her türlü çirkefliği yapacaktır sahada.

    ilk 30 dakikada golü bulur ve ilk yarıyı önde kapatırsak daha özgüvenli bir oyun oynayabiliriz ikinci yarı. göztepe topuyla, tüfeğiyle saldıracak. ancak sezon bitiyor. kendilerine yüklenen gereksiz misyon dışında bir beklentileri yok. oyuncuların bir kısmı kafadan tatile çıkmış bile olabilir. hiçbir hedefleri kalmadı. hava da sıcak olacak. biz çok saçmalamazsak belki de doğru düzgün tempo yapmayacaklar bile. bilinmez.

    umarım yarın bu saatlerde şampiyonluğu kutlamaya devam ediyor oluruz. bu sezon şampiyonluğu hak ettik. en anlamlı şampiyonluklardan bir tanesi de olur eğer kazanırsak.

    haydi bakalım, rastgele.
App Store'dan indirin Google Play'den alın