• 355
    bismillah diyerek çıkacağımız maçtır.

    bütün sene bariz bir şekilde devletin tüm kurumları tarafından desteklenen başakşehirin, ligin son 5 haftasında alenen şike yapan fenerbahçenin ve sezon başından beri hakemlerin göz yumduğu beşiktaşın önünde ligi aslanlar gibi göğüsleyeceği maçtır.

    bu ülkede ne yaparsanız yapın rezil olmazsınız. galatasaray dışındaki 3 takımda elinden geleni ardına koymamış ama tek bir gazeteci bile yazmaya cesaret edememiştir.

    beyoğlundaki semtin galatasaraylısı antikacı haşmet için, karadenizde evinin çatısına gs yazan niyazi için, diyarbakırda şehrin kaldırım taşlarını sarı kırmızıya boyayan ahmet için, izmirde tüm köyü galatasaraylı yapan fatih amca için, ankarada son emekli maaşıyla galatasaray bayrağı ve forması alan hikmet amca için, hatayda tekerlekli sandalyesine galatasaray bayrağı asan nevzat için, kıbrısta mesaisi dışında uyurken bile galatasarayı düşünen yavuz için, hasta yatağında torunlarını son kez mutlu görmek isteyen müzeyyen nine için, hayatta en büyük umudu galatasaray olan tüm gençler için saldır galatasaray.

    galatasaray tarihinin en efsane tribün bestelerinden birinde denildiği gibi "inlesin tüm ülke zaferinle"

    tertemiz tarihine ilahi adaletinde yardımıyla yepyeni ve sözde değil özde tertemiz bir şampiyonluğu göğüsleyecektir galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın