resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 2588
    büyük maçlarda gol atamadan 28 golü var ve gol kralı olacak. ilginç bir istatistik. son haftalardaki form düşüklüğünü sezonluk yorgunluğa bağlıyorum ben. 32 yaşındaki bir futbolcuya göre 30 küsur hafta boyunca çok efor sarfetti, sezon sonunda da bir miktar yıpranmışlık yaşıyor haliyle.

    en çok eleştirildiği konu büyük maçlarda pasif kalması, gol atamaması. ben de isterdim gollerini büyük takımlara da atsın ama böyle oynadıktan sonra hiç mesele değil büyüklere gol atamamış olması. adam 28 gol atmış daha ne yapsın. olay sadece gol atması da değil. yüreğiyle oynuyor, mücadele ediyor, zaman zaman elmander gibi yaptığı baskıyla toplar kazanıp gole gidiyor. kısacası sahadaki isteklerimizi fazlasıyla karşılıyor. böyle bir forveti bulmuşken de bırakmak istemez kimse.

    ha iyi para getirecekse çin'e satılamaz mı? satılabilir. beşiktaş nasıl ki demba ba'yı sattı, yerine gomez'i kiraladı ve daha başarılı oldu, biz de benzerini yapabiliriz. önemli olan satılmasından çok satılırsa yerine kimin alınacağı bence. biz duygusal düşünüyoruz ama yöneticiler profesyonel düşünmeli. takımın çıkarı için sportif ve maddi olarak en iyi hamle hangisi olacaksa o yapılmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın