• 1668
    çok dindar olmayan ama inançlı bir insan evladı olarak tek dileğim bu ramazan ayının ''dünyadaki tüm müslümanların hangi mezhepten olurlarsa olsunlar tek vücut olması'' !!

    evet bu gün insanlığın daha doğrusu ortadoğunun içinde bulunduğu durum müslümanların tek vücut halinde hareket etmemesinin sonucudur. suudi arabistan sünni müslüman diye yemen'e giden buğday gemilerini bile vururken sessiz kalırsak, aynı devletin veliaht prensi daha 10 gün önce filistinlilere ''ya israille barışın ya sesinizi kesin'' dediğinde sen ne diyon la bebe sen nasıl müslümansın, kabe'den de utanman yok mu? diyemiyorsak, israil denen melun suriyeye füze atarken/iran'ı hedef alırken gıkımızı çıkarmıyorsak sonra kalkıp neden israil böyle neden filistin böyle diye ağlamanın kimseye bir faydası yok.

    1916'da mekke emiri şerif hüseyin'in başlattığı isyanın sonucudur tüm yaşananlar. onunla hesaplaşmazsak, birlik olup yumruk gibi inmektense hala miting yapma/erzak kolisi yardımları vb. gibi beyhude işler peşinde koşarsak 1,5 milyarlık ümmet-i muhammed kendini kan dolu gözyaşı dolu coğrafyasında yalnız hissetmeye devam edecek.

    allah bizi ramazan ayı hürmetine artık kardeş gibi davranmaya sevk etsin. amin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın