resim
Sebastian Szymański
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.74
Uyruk:Polonya
  • 6
    bizim evde ekstraklasa yayını yok, kayınpeder dövüş sporlarını seviyor o yüzden lig maçlarını arada misafirliğe gittiğim zaman izleyebiliyorum.

    kendisini ilk defa 17 ağustos 2017 legia warszawa sheriff maçında izlemiştim. sağ kanattan sol ayağıyla içeri dalan, dar alanda rahat adam eksilten bir oyuncu gibi gözüküyordu. o kadar vasat oyuncunun içinde kendisi yaptıklarıyla bir tık öndeydi. hatta o maçtan sonra buraya gelip polonyalı bir hot prospect buldum yazacaktım. sonra hem üşengeçlik hem de 1 maçta gelip buraya ahkam kesmeyeyim dedim.

    bildiğim kadarıyla kendisi orta sahada kanat forvet ya da klasik on numara olarak oynuyor. legia formasıyla özellikle kupada etkili bir performans gösterdi. ligde ise başlarda sonradan oyuna girerek daha sonra ilk 11 şans bularak takımına yardımcı oldu. son olarak 9 mayıs 2018 legia warszawa wisla plock maçındaki iyi performansı, hatta legia'nın galibiyet golüne yaptığı katkı ile dikkatleri üzerine çekti. fiziksel olarak ben kendisini biraz savruk buluyorum, üst vücut yapısını daha da güçlendirirse daha etkili bir oyuncu olacağını düşünüyorum.

    polonya basınında oyuncunun artı yönleri olarak çok yönlülüğü, tempoyu ayarlama özelliği, saha görüşü ve bire bir adam geçme özelliği ön plana çıkarılmış durumda. 60 kg oluşu kendisinin zayıf noktası olarak gösteriliyor şu anda.

    legia başkanı," lech poznanlı defans oyuncu robery gumny için 6,5 milyon euro gibi bir rakam konuşuluyorsa, szymanski'nin fiyatı için 10 milyon eurodan bahsedebiliriz" dedi. geçtiğimiz sene sonunda sözleşmesini 2022 yılına kadar uzatan polonyalı oyuncuyu takımından koparmak biraz zor gözüküyor. gerçi 1 euronun 4.26 zloty olduğunu düşünürsek 42.6 milyon zloty bir polonya kulübü için gayet güzel bir para.

    adam nawalka 2018 dünya kupası öncesi açıkladığı geniş kadroda kendisine de yer vererek aynı zamanda oyuncuya 19. yaş doğum günü hediyesi de vermiş oldu. bakalım asıl kadroda kendisine yer bulup rusya'da kendisini izleyebilecek miyiz ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın