• 16
    passolig vaadi ile bizler için güzel bir çıkıştır. ben açıkçası passolig'e rant kapısı olduğu için karşı olan bir insanım, yoksa e-bilet bence bizim ülkemiz için gerekli bir durum. stadlardaki medeniyet seviyemizi biz malesef henüz o kadar ilerletemedik. burada yapılması gereken şey kartları ya kulüpler satacak, ya da herkes istediği banka üzerinden bir kart çıkartabilecek. aksi türlüsü her türlü rant kapısıdır.

    ve önemli olan da şudur, blok halinde cezalar yerine kişilerin tespiti ile cezalar verilecekse ve e-bilet buna sebep olacaksa buna kimse itiraz etmez. zaten ilk başta söylenen de buydu ama sonrasında full saha kapamalar, blok kapamalar her türlü cezalara devam etti federasyon.

    muharrem ince'yi düşüncesinden dolayı kutluyorum fakat bunun bir oy kapısı olduğunu da düşünmüyorum, cebindeki parasını, dolar'ı, euro'yu, dış borcu, çiftçiyi, tarımı, ithal et ve temel besin kaynaklarını gören ama halinden memnun olan adam, muhalefetin seçim vaatlerinin iktidar tarafından kaynak yok yapamazlar denip sonra uygulandığını yaşayan insanlar oyunu değiştirmiyorsa kimse gidip de passolig yüzünden muhalefete oy vereyim diye düşünmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın