• 99
    internet üzerinden bilet alabilmek mükemmel bir olay. 5 saat stat önünde beklemişliğim var. bu yüzden internetten bilet almayı destekliyorum.

    çok maça giden biriyim. bu sene 30-35 maça gitmişim yaklaşık. bunu yapmak için çıkarttığım kart sayısı 5. evet beş. ayrıca bunların da 3’ünü maça gitmek için iptal ettim. maalesef doğru okuyorsunuz. çünkü örneğin akhisar galatasaray maçına gidiyorum. deplasman bileti almak normal şartlarda imkansıza yakın. normal olmayan gümümüz şartlarında ise sucuk tayfaya ayrılıyor biletler. ben de akhisar passoligi çıkarıyorum. bu sefer yine bilet alamıyorum çünkü galatasaray passoligim de var. öyle olunca onu iptal edip girebiliyorum maça.

    fişlenme olayını falan geçtim. otur adam gibi maçını izle. şişe atma taşkınlık yapma tamam. bunların hepsine hepimiz olumlu bakıyoruz zaten. kız arkadaşımızla, eşimizle, annemizle veya çocuklarımızla maça gidebilmek rahat rahat oturmak için. ama maça gidiyoruz kale arkası. zaten oturma düzeni yok. bir maça gidiyorum. ertesi gün öğreniyorum ki diğer maç cezalıyım. oturmadığım yerde bir taraftar ısınan oyuncuyla mı tartışmış, ona küfür mü etmiş ne. böyle saçma sapan bir şey yani münferit bir taraftar tarafından gerçekleştirilen. bu adamın cezasını neden 1500 kişilik bir blok yemek zorunda ki?

    passolig ön ödemeli kart alıyoruz. kartın üstünde yazıyor son kullanma tarihi 12/24. buna diyor ki adam senelik 30 lira vereceksin yenilemek için. abi benim aktifbankta hesabım yok. her maça bilet aldığımda hizmet bedeli ödüyorum bilet parası içinde. e hadi kredi kartı olsa anlarım. kartı başka yerlerde de kullanıyorum da bir hizmet veriyor adam bana diye. üzerinde 2024ün son ayı kullanım tarihi yazan, sadece maça giriş için kullandığım ve maça girerken verdiğim bilet parasında zaten bunun hizmet bedeli olan karta hangi hakla senelik 30 lira alıyorsun?

    taraftar e-bilet’e karşı değil. aksine büyük kolaylık bu.
    taraftar her maça ayrı kart almaya karşı.
    taraftar başkasının cezasını çekmeye karşı.
    taraftar üzerinden haksız kazanç sağlanmasına karşı.
    taraftar e-bilet’e değil passolig sistemine karşı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın