• 190
    hazırlıklı ol galatasaraylı! maç gününe kadar her yerde galatasaray'ın deplasmanda göztepe ile değil de barcelona ile oynuyormuş havası estirilecek, sanki 3 puan önde değilmiş de 3 puan gerideymiş gibi konuşulacak, üstümüze sinir stres bindirmek için ne gerekiyorsa yapacaklar. zaten bunu sezon başından bu yana yapmadılar mı?

    (bkz: psikolojik savaş/@hoyiavteboi)

    bu entryde hepsini tek tek anlatmış hoyiavteboi sağ olsun. sezon başından beri üstümüze geldiler. her türlü argümanı öne sürdüler kafamızı karıştırmak, bizi yarıştan koparmak için. bu çabalara rağmen bugüne kadar geldik ve artık bunun adı da final!

    önümüzde sadece bir 90 dakika kaldı. bu 90 dakikayı zaferle bitirdiğimiz anda kupa bizim, şampiyonluk bizim. biz bu finallerin takımıyız. taraftarın hamuru bu finalleri izleyerek, ölüm kalım maçlarında hayatta kalarak yoğruldu. bu kulübün geçmişi, genleri bu zaferlerle şekillendi. şimdi göztepe'den ya da bize karşı kurulan düzenden korkup geri adım atacak değiliz!

    aç kurtlar gibi düşmemizi bekliyorlar, başarısızlığımızda bize vurmak için küçük beyinlerinde senaryolar yazıyorlar. ama biz bunlara müsaade etmeyeceğiz! ilk dakikadan son dakikaya kadar, mücadeleyse mücadele, terse ter, kansa kan, ölümse ölüm! ne gerekiyorsa yapılacak bu şampiyonluk için!

    buraya kadar geldik, bunun adı da final!

    kazanacağız ve şampiyon olacağız! tüm galatasaraylılar müsterih olsun...

    konsantrasyon

    hedef 21

    inandık biz sizlere
App Store'dan indirin Google Play'den alın