• 174
    takımlar oyuncu kaliteleri, kazanma arzuları, güncel formları üzerinden değerlendirildiğinde, galatasaray net favori konumunda. üstelik biz tam kadro maça çıkacağız, göztepe'nin ise birçok sakat - cezalı oyuncusu bulunuyor.

    galatasaray'ın deplasman fobisi sıklıkla dile getiriliyor ancak son beş deplasmanda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet almışız. beraberlik kadıköy deplasmanında alınmış. mağlup olunan tek maç ise futbolun cilvesi olarak nitelenebilir.* bu istisnai maç bir kenara bırakılırsa, çok zor üç deplasmandan istenilen sonuçlar alınarak çıkılmış. yani deplasman fobisi eskinin hikayesi. son iki ay için konuşursak, maç içerisinde zorlandığı anlar olsa da istediğini alan bir galatasaray var.

    tüm analizlerin ötesinde, galatasaray winner bir kulüp. hedef maçta istediğini alan bir takımdan bahsediyoruz. ister real madrid olsun, ister tarihin en iyi arsenal'i, isterse yirmi yıldır kazanamadığı kadıköy deplasmanı.

    aykut kocaman önderliğinde baskı oluşturulmaya, camianın kaygı seviyesi artırılmaya çalışılıyor. beşiktaş'a uygulanan algı yönetiminin benzeri bize ve rakibimiz göztepe'ye de uygulanıyor. göztepe takımı ve taraftarının motivasyonu arttırılıyor. ancak bunlar nafile çabalar! en başta aykut kocaman ve fenerbahçe taraftarlarının ruhlarının en derininde hissettiği üzere, göztepe karşısında galatasaray istediğini alacak, şampiyonluğunu ilan edecek!

    galatasaray taraftarı olarak bize düşen bu ucuz manipülasyon çabalarına aldırış etmeden, son bir 90 dakika için görevimizi yerine getirmek.

    (bkz: konsantrasyon)
App Store'dan indirin Google Play'den alın