• 6255
    ekseri değil ama önemli bir kısmı twitter'da, sözlüklerde, forumlarda vs. şok ağızlılık yapmakta, şeytanı ıslıkla çağırmaktadır.

    haftalardır galatasaray buradan şampiyonluk mu verirmiş geyiği, vay efendim "33 hafta hiç lider olmamış takımın taraftarı utanmadan şampiyonluk hesabı yapıyor" demeler, "fener'in şampiyonluk ihtimali bülent ersoy'un erkek olma ihtimalinden düşük" gibi mübalağa üstüne mübalağalar, şampiyon olmuş gibi istatistik paylaşmalar, bilmem ne bilmem ne!

    göztepe maçı bitmedi arkadaşlar. galatasaray'ın son haftalara lider girip şampiyonluk vermemesi ayeti falan da yok. başarının ilk adımı tedbir, tedbirin ilk adımı temkindir. galatasaray'ın yaşayan en önemli figürü ve türkiye'nin en başarılı spor adamının "konsantrasyon da konsantrasyon" diye yırtındığı ortamda bu denli iddialı ve yüksek perdeden konuşmak, takıma olan inançtan çok daha öte küstahlık gibi geliyor bana. yoksa sümme haşa hocasından yedeğine takıma hepimizin güveni sonsuz ama bir kaç gün daha sabredip sonra hunharca, küstahça, hayvanca sevinmeyi zamanı geldiğinde yaşamak, rakiplerle kupa ellerde yükseldikten sonra dalga geçmek gerekir diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın