• 324
    ziyadesiyle sempatime mazharken, son olaylar ve öğrendiklerim sayesinde fevkalade antipatimi kazanan bir camia oldular.
    ayıptır söylemesi renkleri olsun, izmir marşı olsun, tribün kültürü vs sempatim vardı. belki de sadece karşıyaka olmamalarından...
    en son stad tercihi ve yaptıkları saçma sapan açıklamanın bile ne olduğunu anlamamıştım açıkcası. çok da üzerinde durmuyordum. klasik anadolu takımı tripleri, kendilerince racon kesiyorlar falan diyordum.

    aliağa belediyespor bilgisi ilginç gelince (bkz: #2415768) izmirli iş arkadaşıma sordum nedir bu diye.
    aboooovv imam altınbaş bu kulübün sahibiymiş. başkanı falan değil renktaşlar baya sahibi. taraftar gücü düşünülerek mevcut iktidar partisine sempati kazandırmak için aldırılmış. kendisi yoksa fb taraftarı ve hatta en son başkanlığa adı geçen bir adam.

    adam kulübü almış ama çıkarmak bi yana lig düşürmüş. sonra 3.lige çıkan aliağa belediyespor ile değiş tokuş yapmışlar. hülle ile yükselmiş yani. ben böyle şeyleri çok takip etmem açıkcası. bilmiyordum. bilmeyen varsa benim gibi öğrensin diye yazayım dedim.

    benim en son böyle akp desteği ile yükselen eskişehirspor var hatırladığım (ki kendilerine de liseyi orada okumuş biri ve eses tribünü görmüş biri olarak sempatim de o güne kadar sürmüştür) ama onların taraftarı olan arkadaşlara da "unakıtan parayla" gelip racon kesemeyecekleri şahsen söylemiştim. zaten sonra şike sürecinde gördük. şu anda hakettikleri yerdeler.

    velhasıl göztepenin karın ağrısı nedir belli oldu benim nazarımda. çok da üzerinde durup paye vermeye gerek yok. haksız sebeplere haklı oldukları noktalar var. (turva önlemi vs) ama racon kesmeleri de tamamen küstahlık.
    biz inşallah haftasonu gereğini yapar ve bu doğan görünümlü şahinleri de asıllarına yaptığımız gibi stadında kupa kaldırdıklarımız kervanına katarız.
    ne demiş şeytan, havaya girersen cimbom çakar sana! rastgele...
App Store'dan indirin Google Play'den alın