resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 10091
    göztepede tanju kayhan 2 haftadır sakat, ondan önceki hafta kadroda olmasına rağmen oynamamış, bir önceki maçta da sarı kart cezalısıymış. galatasaray maçına kadar sakatlıktan dönmesi beklenmiyor. dönse bile hem maç hem antrenman eksikliği olacak. öte yandan hem sabri'nin hem de tanju'nun olmadığı maçlarda göztepenin sağ bekinde tayfur bingöl görev yapmış (bkz: 12 mayıs 2018 konyaspor göztepe maçı) . tayfur riskini bizim maçta alacaklarını sanmıyorum. tamer hoca haftalardır kullandığı schwechlen-kosanovic-reis üçlüsünü de bozmayacaktır. bu durumda sağ bekte kullanabileceği sınırlı sayıda oyuncu var tamer tuna'nın.

    bunlardan biri hakan çinemre. ağustos 2017'den beri maça çıkmayan genç futbolcu ağır sakatlığını 2 hafta önce atlattı. 2 haftadır kadroda fakat hoca tarafından tercih edilmiyor.

    bir diğer kullanılabilecek oyuncu sol bek orijinli adama traore. en son maçına 1 nisan'da kasımpaşa karşısında çıkmış. 4 maç sakatlığı sebebiyle oynayamamış. son 2 maçta ise kadroya girip hoca tarafından tercih edilmemiş.

    son olarak çok küçük bir ihtimal olsa da rajko rotman sağ bekte denenebilir. rajko rotman son 5 maçta toplam 2 dakika oynamış. ağır bir oyuncu olduğu hepimizin malumu.

    sözün özü, sabrinin yokluğu göztepe'nin galatasaray karşısındaki tüm planlarını değiştirecektir.

    sağ bekte oynayabilecek futbolcular;

    *3 haftadır oynamayan ve sakatlığının geçip geçmeyeceği belli olmayan tanju kayhan
    * ağustos 2017'den beri maça çıkmayan hali hazırda ağır bir futbolcu olan ve üstüne bağ sakatlığı geçirmiş hakan çinemre
    *asıl mevkisi sol bek olan ve 1,5 aydır futbol oynamayan adama traore
    *son 5 haftada toplam 2 dakika forma giyen, ağır, hantal hatta tabiri caizse kazma bir futbolcu olan rajko rotman
    *savunma meziyetleri sınırlı olan ve fiziksel olarak çok dayanıklı olduğunu düşünmediğim tayfur bingöl

    peki ya bu saydığım sağ bek adayları kime karşı mücadele edecek dersiniz?

    rodrigues hanesinden garry, isminin birincisi, meereen kralı, andalların, rhoynar ve ilk insanların kralı, yedi krallığın hükümdarı, diyarın koruyucusu, büyük çim denizinin sol açığı, zincir kıran, ejderhaların babası garry mendes rodrigues

    son 3 lig maçında 3 gol 2 asist yapmış olan ele avuca sığmayan çılgın kanadımız garry rodrigues korkusu tamer tunayı ekstra önlem almaya itecek kanaatindeyim. belki maça 3lü savunmayla çıkmayı bile düşünebilir, ki buna alışık olmayan göztepe'nin maç başındaki en ufak sallantısını bile değerlendireceğimize olan güvenim tam.

    ezcümle; sabri sarıoğlu'nun sakatlığı tüm bir maçın kaderini değiştirecektir, bizim de işimizi çok kolaylaştıracaktır kanaatindeyim.

    edit:imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın