resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 1583
    pres yapıyor, defansa yardımcı, bencil değil, bitirici, yardırıcı, şımarık değil, kafasına göre maç seçmiyor. üstelik tüm bunları kendisine göre ters kanatta yapıyor. rotasyona da açık, tek bölge oyuncusu da değil. adam daha ne yapacak? nasıl bir kanat oyuncusu düşünülüyor?

    beni kulübün ekonomisi zerre ilgilendirmiyor. aynı tombala çuvalından çekilen dede başkanları düşünsün onu. bilmem kaç yıl zarar mı ederiz? kulüp mü satılır? satılsın. verdiği yatırımın başarıya dönüşmesini arzulayan herhangi bir iş adamının elinde özlenen avrupa başarıları konusunda önümüz daha açık olur. haydi ekonomisi ilgilendirsin diyelim, haydi dedeler zor duruma düşmesin :( o halde bile cl platformunda oynamamış oyuncuyu 20'ye 30'a satma durumumuz varsa cl platformu görmüş oyuncuyu kaça satarız? burada gelecek olası bir çeyrek final adamın daha iyi pazarlanmasına katkı sağlamaz mı?

    yani bu adam cl seviyesinde değil demek biraz fazla iddialı. bakın kafadan gelmiş geçmiş en iyi kanat oyuncumuz yazabileceğimiz keita'dan bile ileride bu adamın seviyesi şu anda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın