resim
Antoine Griezmann
Takım:Atlético Madrid
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Fransa
  • 142
    nedense hep sonraki durağının manu olacağını hayal etmiştim. simione ve mourinho'nun oyuna bakışlarındaki benzerlik ve manu'nun da oyun içerisinde bir lider arayışı griezmann için kırmızı şeytanları ideal durak haline getiriyordu. üstelik lukaku gibi bir forvetin arkasında 9,5 numara olarak baya rahat ederdi. gerçekten alexis sanches'in de katkılarıyla ideal bir ikili olabilirlerdi.

    barcelona'da ne yapar merakla bekliyorum. adamlar daha yeni coutinho'yu transfer ettiler. ellerinde serbest oyuncu rolünde messi var. forvetleri luis suarez. bu ekip arasında kendine yer açması biraz zor olacak diye düşünüyorum. elbet çok rotasyonlu yapısı içerisinde ciddi süre alacaktır ama geldiği takımın oyun lideriyken o düşüşü kaldırabilecek mi.... bir de barcelona'nın oyun anlayışı içine pek oturtamıyorum griezmann'ı.

    neyse epl takımlarının her kaliteli adama astronomik rakamlarla çökmelerine kıl oluyorum zaten.
    keşke romantizm kaplasaydı dört bir yanı da atletico'da devam etseydi. büyük güç kaybı olacak. kiko'dan başlayan bir adet muhteşem hücumcu zincirini bakalım devam ettirebilecek mi atletico. en az griezmann'ın performansı kadar atletico'nun ona bulduğu alternatifi de merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın